Magyar Vízitúra Szövetség: Indul a Legyen a vízitúra mindenkié! – vízitúrázást népszerűsítő eseménysorozat.

A Magyar Vízitúra Szövetség büszkén jelenti be, hogy május 20-án, a Dunakanyarban megrendezett Nagy Dunakanyar Evezés eseménnyel indul a Legyen a vízitúra mindenkié! eseménysorozat. Az egész éves, mintegy 50 rendezvényt magába foglaló programsorozat célja, hogy népszerűsítse a vízitúrázást, a hazai vízterületeket, az aktív természetjárást. Az események ideálisak a vízitúrázásban még nem jártas, de érdeklődők számára, illetve kielégíti a gyakorlott vízitúrázók igényeit is. A programsorozatot az Aktív Magyarország támogatja.

A vízitúrázás egy fantasztikus élmény, amelynek során lehetőség nyílik AKTÍVAN felfedezni Magyarország sokszínű vizeit. A Legyen a vízitúra mindenkié! szervezői országszerte rendeznek túrakenus, SUP-os, kajakos, sárkányhajós vízitúrákat, teljesítménytúrákat, túraversenyeket és egyéb vízitúrázást népszerűsítő eseményeket egészen október végéig.

A rendezvények folyamatosan kerülnek feltöltésre a Magyar Vízitúra Szövetség weboldalára, amelyen keresztül lehet regisztrálni az egyes vízitúrás programokra.

Az eseményeket tartalmazó weboldal: https://www.vizitura-szovetseg.hu/a-vizitura-mindenkie/

A Magyar Vízitúra Szövetség elkötelezett abban, hogy a vízitúrázás népszerűsítése mellett kiemelkedően fontos szerepet vállaljon a természetvédelem terén is. Ezért minden program és esemény során hangsúlyosan szerepel majd az ökológiai nevelés, a környezettudatosság és a fenntarthatóság is.

Mindenkit sok szeretettel várunk a Legyen a vízitúra mindenkié! eseménysorozaton, hogy együtt fedezzük fel Magyarország “vízi kincseit”!

Információk: + 36205150911 – iroda@vizitura-szovetseg.hu