Csodálatos időben, csodálatos helyszínen tartotta meg a #mindígvizen vízitúra szervező csapata a győri szakiskola összdolgozói vízitúráját. 76 pedagógus és iskolai dolgozó vett részt a vízitúrán, melynek helyszínt az ásványrárói Part Camping adott.

A program a szokásos mederben folyt: a 76 fő regisztrációját követően kis pihenés, kávé, üdítő és irány az óriás Szigetköz térkép, ahol Giczi Péter (#mindígvizen) tartott egy alapos eligazítást illetve, ha már Szigetköz, akkor egy rövid átfogó Szigetköz-ágrendszer bemutatót.

Az eligazítás után irány a part. 10 db 5 személyes, egy 8 személyes túrakenu és egy sárkányhajó volt a flotta. A sárkányhajós csapat külön tartotta az oktatást, a kenusok pedig már gyakorlottabbaknak bizonyultak.

A kenus csapat

Miután mindenki megtalálta a párjait, a legénységét, elindultunk a híres ásványrárói Szobori-rét és Béka-ér körtúrára. A csapat ügyes volt, a kormányosok tették a dolgukat, ezért délután 2 körül vissza is értünk a kikötőbe, majd a kempingbe, ahol már meg volt terítve az asztal és a kemping éttermének finom főztjeivel pótolta a csapat az ellapátolt kalóriát.

Köszönjük a részvételt!

A vízitúra mindenkié!