Loading Events

• This event has passed.

17. Csörötneki Rába-Party – ingyenes vízitúra kósoló

2023.07.08.

A Csörötneki Rába Party már 17-i alkalommal kerül megrendezésre, melynek idén már az evezős egyesületünk is társszervezője lett. Célunk az esemény vonzerejét kihasználva, egy olyan evezős program létrehozása, mely a jövőben akár önállóan is hasonló látogatottsággal bír majd, mint a fenti rendezvény. Célunk a társrendezvényünkkel a Rába evezős szempontból való népszerűsítése, mely érdekében a rendezvényre kilátogatókat egész nap invitálunk egy rövid kenus túrára, ami során ízelítőt kaphatnak a kajak-kenus természetjárás szépségeiről.
A teljes flottánkkal egy turnusban kb. 16-18 főt tudunk túráztatni, ha a raftjainkat is befogjuk, még többet. A szárazföldi standunknál megismerkedhetnek a felszerelésekkel, tanítunk nekik kis kötéltechnikát, vagy éppen élménybeszámolót tartunk az érdeklődőknek az eddigi tapasztalatainkról. A programot egy a 60-as években, Szent Iván éj környékén, Csörötneken élt hagyomány feltámasztásával zárnánk, nevezetesen egy rábai, lampionos, fáklyás kenusfelvonulással.

Details

Date: