fotók: Aktív Magyarország

November 22-23-án Tapolcán, az Aktív Magyarország Konferencián a Magyar Vízitúra Szövetség elnöksége méltó módon képviselte a szövetséget és ezzel hazai vízitúra közösségét. Az eseményen Fűzfa Zoltán, az elnökség egyik tagja, elismerésben részesült, mivel elnyerte az Aktív Magyarország Díjat. Ez a kitüntetés kifejezi az elkötelezettségét és hozzájárulását a hazai aktív életmód és szabadidős tevékenységek terén. A díjat Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Révész Máriusz Aktív Magyarországért felelős Államtitkár adta át.

Révész Máriusz Aktív Magyarországért felelős államtitkár – Fűzfa Zoltán MAVITUSZ – Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter

Fontos megjegyezni, hogy ez nem az első alkalom, hogy a Magyar Vízitúra Szövetség elnökségének tagja elnyeri ezt a rangos díjat. Tavaly Dallos Sándor, egy másik elnökségi tag, részesült az elismerésben, ami tovább erősíti a szövetség folyamatos elkötelezettségét a magyarországi aktív életmód előmozdítása iránt.

Az esemény számunkra kiemelkedő pillanata volt Klemencz Henrik elnök előadása is, aki a “Legyen a Vízitúra Mindenkié” eseménysorozatról beszélt. Az előadásra közel 100 érdeklődő volt kíváncsi, ami jól mutatja a téma iránti nagy érdeklődést és a vízitúra közösség szoros összetartozását.

Klemencz Henrik MAVITUSZ

Az elnökség részvétele és sikerei az Aktív Magyarország Konferencián tovább erősítik a Magyar Vízitúra Szövetség pozícióját az ország aktív életmód és szabadidős tevékenységek területén. A kitüntetések és az előadások mellett a szövetség tagjai lehetőséget kaptak az együttműködésre más szervezetekkel, valamint az újítások és fejlesztések megbeszélésére az aktív turizmus terén.

A Magyar Vízitúra Szövetség elnökségének sikerei ösztönző példa lehet minden vízitúra kedvelőnek, hogy aktívan részt vegyenek a közösségépítésben és az aktív életmód terjesztésében. Gratulálunk az elnökségnek az elért eredményekhez!