Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vízitúrázó iskolai dolgozók mini konferenciája – Leányfalu

2023.09.30. - 2023.10.01.

A Vadkacsa Leányfalui Gyermek és Víziflotta Egyesület sok szeretettel vár benneteket szeptember 29 – október 1 között Leányfalun egy ingyenes, vízitúra-érzékenyítő képzésre és rövid vízitúrákra. Az esemény célja: az oktatásban dolgozók tapasztalatokat szerezhessenek a vízitúrával kapcsolatban, jó gyakorlatokat sajátíthassanak el és egy kellemes hétvégén tapasztalatokat gyújthessenek az ország egyig legpatinánsabb vízitúra telepén.
INGYENES ESEMÉNY, de a regisztráció kötelező:
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fdr-vtsz.hu%2Fviziturazo-iskolai-dolgozok-mini-konferenciaja-leanyfalu-09-29-10-01%
Időpont: 2023 szeptember 29 – október 1.
Helyszín: Vadkacsa Egyesület vízparti telepe (Leányfalu, Dunapart, Petőfi sétány) Szervező elérhetősége: +36303883684 – wpandi@vadkacsa.hu
A programterv:
Péntek délutáni vagy szombat reggeli érkezéssel várjuk a regisztrált résztvevőket.
Szeptember 30: A program szombat reggel 10:00-kor indul egy rövid beszélgetéssel a vízitúrázás szabályairól. Utána vízreszállás gyakorlás, technikai ismertetők, kenus kormányzás és evezés technikák és vízitúra rövidebb, hosszabb távon (ezt a helyszínen eldöntjük a csoportok függvényében). Délután kis pihenés keretében jó gyakorlatok elsajátítása egymástól, kötetlen beszélgetés és közös bográcsozás.
Szakmai beszélgetések is várhatóak szakértők irányításával, ezekről később tájákoztatunk mindenkit –
Október 1: reggeli után kis vízitúra a környéken és hazautazás.
Szállás:
Szálláslehetőség sátorban előzetes bejelentés nélkül. Aki szobában (4 ágyas szobák emeletes ággyal) szeretne aludni az alábbi elérhetőségen egyeztessen: Pándi László – +36303883684 – wpandi@vadkacsa.hu
Természetesen nem kötelező a helyszínen aludni, ezt azoknak javasoljuk, akik mindkét napon szeretnének részt venni a programokon.
Ingyenes esemény: a szállás, a programok, az eszközök díja és a szombat esti vacsora ingyenes, minden egyéb költség önköltség (reggelik, utazás, egyebek)
Részvételi feltételek: a programon saját felelősségemre veszek részt. A programsorán kötelező betartani a Hajózási Szabályzat rendelkezéseit, a vízitelep házirendjét. A vízreszállás előtt és vízen tartózkodás alatt az alkoholfogyasztás tilos. A szombat esti vacsorát közösen készítjük el, az alapanyagot a szervezők biztosítják. Ha ételérzékenységem van, azt jelzem előre a szervezőknek.
Támogató: Magyar Vízitúra Szövetség, Aktív Magyarország

Organizer

vadkacsa egyesület
Email
wpandi@vadkacsa.hu
View Organizer Website

Venue

vadkacsa egyesület
Petőfi sétány 2
Leányfalu, Pest
+ Google Map
View Venue Website