Kedves Tagjaink!

A Magyar Vízitúra Szövetség meghirdeti idén ÉV VÍZITÚRA ÚTVONALA kampányt és szavazást.

Idén 8 útvonalat szeretnénk megversenyeztetni, különböző vízterületektől. A kampány április végén indul.

Kritériumok

Az útvonal egy-két nap alatt beevezhető, átlagos túrázók számára is (ez a klasszikus 10-20-30 km és lehetőleg könnyű vízterület, egy nap vagy egy hétvége, tehát egy szűkebb terület)

Az útvonalnak van vízitúrás jelentősége, van rajta valamilyen szolgáltatás, kikötő, megálló, stb…(tehát pl. ne a Ipoly felső szakaszát nevezzétek, ahol a fű sem nő)

Az útvonalról készíthető olyan fotó, amivel EGYÉRTELMŰEN bemutatható a szépsége, különlegessége, valami jellegzetességet ábrázol és VÍZITÚRÁS SZEMSZÖGBŐL

Mit várunk?

Az útvonal/terület nevét, maximum 10 mondatos leírását, (ami inkább kedvcsináló, az idegeneknek teszi vonzóvá a területet, tehát nem egy folyóleírás kell, hanem egy színes szagos marketing duma) és 2-3 db JÓ MINŐSÉGŰ fotót, ami megfelel a fenti kritériumnak, nincs rajta felismerhető személy és tavasszal készült (vagy majd elkészítitek tavasszal, amikor van rá lehetőség, a kampány előtt)

A szavazás majd a facebookon lesz és a nyertes egy Év Vízitúra Útvonala “táblát” kap, illetve egy jó kis táblaavató vízitúrás rendezvényt szervezünk rá!

Ha szeretnéd a kedvenc vízterületedet megversenyeztetni, jelentkezz nálunk az iroda@vizitura-szovetseg.hu címre!