A Magyar Vízitúra Klaszter küldetése a vízitúrázás népszerűsítése, a célja pedig az, hogy a tagságának közreműködésével tegye mindezt és tegye mindezt úgy, hogy ez a tagok érdekeinek megőrzősét, céljainak elérést és gazdasági-társadalmi fejlődését egyaránt segítse, támogassa. Tagjaink nagy része gazdasági társaság, vállalkozás, kereskedelmi programokat szerveznek, ám a tásadalmi felelősségvállalás kiemelten fontos számukra. A tagok CÉH jelleggel működnek együtt, a minőségbiztosítás a működésükben kiemelkedően fontos. Minden tagunk számára elsődleges cél az, hogy minőségi, biztonságos és élvezetes túrákat, programokat szervezzenek, szolgáltatátst nyújtsanak, a jogszabályi környezet és a biztonság elsődeleges figyelembe vételével.
Ha a helyezt úgy kívánja, a klaszter tagjai összefognak és közös népszerűsítő programok szervezésével segtik a fenti célok elérését.

Magyar Vízitúra Klaszter

…legyen a víz út és ne akadály

Viselj mentőmellényt!

AJÁNDÉK VÍZITÚRA AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN DOLGOZÓK SZÁMÁRA – ’21

AJÁNDÉK VÍZITÚRÁNK

FIGYELEM: a felajánlások folyamatosan érkeznek, egyre több és több túrára számíthattok…

ENNYIEN TÚRÁZTATOK VELÜNK

és a szám folyamatosan nő…

Az elmúlt 1 év emberfeletti munkáját, a számtalan barátunknak, honfitársunknak nyújtott segítséget és reményt meghálálni nem lehet, de megköszönni igen…Mi vízitúrások, túraszervezők és túravezetők azzal az aprósággal tudjuk hálánkat kifejezni, hogy azt adjuk, amihez a legjobban értünk

Adunk egy vízitúrát minden egészségügyben dolgozónak és családjának, mindezt természetesen ajándékba…

Az alábbi linkeken megtaláljátok a túraszervezők felajánlásait, helyszíneket, időpontokat és egy rövid tájékoztatót, hogyan induljatok neki egy ilyen vízitúrának. Figyelem: a regisztráció a szervezőknél történik, az Ő elérhetőségeiken!